MOMA

Heren veterschoen

Zwart
MOMA
Heren veterschoen
Zwart
  Zwart
  € 389,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Met een zool gemaakt van oude autobanden

  Bovenschoen van zacht leer. De veters lopen door zeven paar gaten. Een bijzonder kenmerk van de volledig met leer gevoerde schoen is de gripvaste rubberen buitenzool: deze is gemaakt van oude autobanden.

  Moma schoenen

  Gigio en Daniele Gironacci in de regio Marche in Midden-Italië besloten in 1992 dat ze niet langer gewoon schoenen wilden maken. In plaats daarvan bouwden ze hun schoenmakerij uit tot een soort laboratorium voor hun beroep. Sindsdien komen ambachtslieden en kunstenaars, arbeiders en ontwerpers er samen om het schoenmakersambacht in creatieve uitwisseling verder te ontwikkelen, want de Gironaccis zijn ervan overtuigd dat alleen goed gemaakt niet perfect is.

  Het acroniem Moma staat trouwens voor "Midnight over my action" - wat terloops vertaald kan worden als "slaap er een nachtje over". Dit leidende principe van het artistiek creatieve en tegelijkertijd doordachte vakmanschap loopt als een rode draad door het werk van de Gironaccis, die het nog steeds zelf doen. En dat zie je terug in de schoenen van Moma - het zijn schoenen met karakter.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 12578

   Kalfslederen bovendeel (dikte 2 mm), plantaardig gelooid. Kalfslederen voering. Kalfsleer en rubberen zool. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen