Menu

Heren Horse Leren Jas Pull-up

Bruin
Heren Horse Leren Jas Pull-up
Bruin
Bruin
1.199,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

Algemene informatie

Karakterstuk. Pull-up paardenhuid jas

Een karaktervol pull-up leer is het buitenste materiaal van dit jack van Hack. Het is paardenleder, d.w.z. dat het afkomstig is van de borststreek van de dieren. Hack verwerkt alleen met aniline geverfde goederen, waarbij natuurlijke sporen in het leer zichtbaar blijven. Bovendien zal het vette leer bij het dragen snel een sterk patina ontwikkelen. Een lichte en toch warme stof van zuivere Shetlandwol van Mallalieus of Delph wordt gebruikt als voering van de romp, terwijl de viscose mouwvoering het aantrekken van de jas vergemakkelijkt. Aan de buitenkant heeft het heuplange leren jack twee steekzakken met biezen, terwijl er aan de binnenkant twee zakken in de leren bekleding zijn verwerkt - de kleinere is verticaal aan de voorkant op borsthoogte aangebracht, terwijl de ruimere iets lager en horizontaal is aangebracht. De messing rits sluit helemaal tot aan de halsring.

Kappen. Lederwaren met karakter

Achter Hack Lederware zit Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met zijn eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met de meest uiteenlopende soorten leer en heeft een schat aan ervaring opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Zo verwerkt Hack alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van runder-, paarden- en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met ere mag verouderen. Het is juist dit natuurlijke verouderingsproces dat Hack-jacks hun unieke "gezicht" geeft. Zij worden samengesteld in het hoofdkwartier van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 69257

Paardenleer (dikte ca. 1 mm), chroomgelooid. Body voering 100% scheerwol, mouw voering 100% viscose. Twee paspelzakken, twee binnenzakken. Messing ritssluiting. Gemaakt in Polen.
Ruglengte in maat 52 = 67 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu