Menu

Heren Chelsea Boot

Bruin
Heren Chelsea Boot
Bruin
Bruin
339,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Chelsea. Met Dainite zool

Qua vorm is dit een klassieke Chelsea laars: over de enkel hoog en met rubberen inzetstukken aan de zijkanten die zorgen voor een goede pasvorm bij de enkel en de schoen elasticiteit en comfort geven. Zelfs na uren dragen zit hij comfortabel, een voordeel waartoe ook de zachte kalfslederen voering bijdraagt. De doorgestikte Britse Dainite-zool, een overwegend gladde zool met een paar platte ronde noppen, maakt de schoen met mate slip- en weerbestendig zonder afbreuk te doen aan zijn elegante uitstraling.

Carlos Santos. Schoenen uit Portugal

Traditie, innovatie, design en passie zijn de hoekstenen die de Portugese schoenenfabrikant Carlos Santos hebben gekenmerkt sinds zijn oprichting in 1942. Toen al gebruikte Carlos Santos de Goodyear-methode, waarbij de klassieke kadernaad met machineondersteuning wordt gereproduceerd. Het bedrijf heeft deze traditie tot op de dag van vandaag voortgezet en is daarmee een van de weinige Portugese bedrijven die dat nog doen. Elk paar schoenen doorloopt een proces van meer dan 200 stappen, waarbij de machines het eigenlijke handwerk slechts op zinnige punten aanvullen. Door de aandacht voor detail in het ontwerp en het vakmanschap bij de productie van de vaak klassieke, maar altijd eigentijdse modellen, heeft Carlos Santos allang een wereldwijde reputatie opgebouwd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 200694

Kalfsleren bovendeel (dikte 1,6 mm), chroomgelooid. Voering kalfsleer, plantaardig gelooid. Rubber inzetstukken aan de zijkanten en treklusjes aan de rand van de schacht. Rubber buitenzool. Gemaakt in Portugal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu