Grand Step Shoes

Hennep Sandaal Unisex

Natuur
Grand Step Shoes
Hennep Sandaal Unisex
Natuur
  Natuur
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Luchtige sandaal met een goede pasvorm aan de voet

  Deze sandaal van hennep combineert een ongelooflijk luchtig gevoel met een aangenaam voetklimaat en een goede pasvorm aan de voet. De smalle textielbandjes zijn gemaakt van ademend en duurzaam hennep. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de individuele voetvorm door middel van klittenbandsluitingen op de hiel en de voorvoet. De anatomisch gevormde binnenzool van kurk maakt urenlang comfortabel lopen en staan mogelijk en zorgt tegelijkertijd voor een aangenaam voetklimaat. En last but not least: de crêpezool van natuurrubber biedt goede grip op bijna alle ondergronden.

  Grand Step Shoes. Een stap verder

  Al meer dan 25 jaar staat Grand Step Shoes voor comfortabele schoenen die duurzaam en tegen eerlijke voorwaarden zijn geproduceerd van natuurlijke materialen. Het label, dat werd opgericht in Mainz en nu is gevestigd in Pirmasens, hecht veel waarde aan het testen en certificeren van de gebruikte materialen. Daarom volgt Grand Step Shoes de richtlijnen van de GOTS (Global Organic Textile Standard) en het IVN (International Association of the Natural Textile Industry). In de productie werkt Grand Step Shoes al jaren samen met dezelfde partners en staat in nauw, persoonlijk contact met de fabrieken, vaak kleine familiebedrijven, in Europa en Vietnam. De naleving van een internationaal erkende "gedragscode" garandeert dat de mensen die er werken onder eerlijke omstandigheden en tegen een passend loon werken. Deze criteria gelden ook voor de bedrijven die bij de gehele leveringsketen betrokken zijn. Met zoveel zorg voor de productie is het geen verrassing dat Grand Step Shoes net zo nauwgezet is als het gaat om draagcomfort - ondersteund door diepgaande kennis van de anatomie van de voet en geschikte materialen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209914

   Hennep bovenwerk en voering. Binnenzool van kurk. Crêpe buitenzool van natuurlijk rubber. Klittenbandsluiting. Gemaakt in Spanje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen