Klar Seifen

Heldere zwavelzeep

Exclusief
Klar Seifen
Heldere zwavelzeep
  € 3,90Basisprijs: € 39,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ons motto voor lichaamsverzorgingsproducten: Minder is meer. Dat geldt ook voor zeep, en daarom hebben we zogenaamde functionele zepen zoals deze die in de Klar zeepfabriek worden gemaakt. De basis is Klar kwarkzeep, eveneens gekookt volgens een oud recept, waaraan slechts een stof van bewezen nut is toegevoegd: Hier is het zwavel.

  Puur en functioneel: zonder parfum, met een bewezen additief.

  Bij Klar laten we een volledig zuivere kwarkzeep maken (waarvoor nu pure olijfolie en kokosolie worden gebruikt in plaats van palmolie) en - op basis daarvan - drie oude, zogenaamde functionele zepen, waaraan telkens een stof is toegevoegd waarvan het nut is bewezen: Zwavel, natuurlijke pekel of berkenteer. U kunt de functionele zepen in deze samenstelling alleen bij ons krijgen.

  Klar kookt deze zwavelzeep al meer dan 80 jaar; hij is bijzonder geschikt voor de reiniging en verzorging van de onzuivere en ontstekingsgevoelige huid.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202431

   Bevat zwavel. Gemaakt in Duitsland. 100 g stuk

   Ingrediënten: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, SODIUM STEARATE, AQUA, GLYCERIN, POLYSORBATE 80, SULFUR, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten