Klar Seifen

Heldere wijnzeep

Riesling
Klar Seifen
Heldere wijnzeep
Riesling
  € 9,90Basisprijs: € 66,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wijn in de zeep

  Het idee voor deze wijnzepen werd geboren op een wijnfestival in Heidelberg - wat voor de hand ligt als het bedrijf in een wijnstreek is gevestigd. De zepen worden gemaakt van zuiver plantaardige oliën (olijfolie en kokosolie dienen als basis) en verfijnd met echte Riesling of Pinot Noir, die afkomstig is van het organiserende wijnhuis. De Rieslingdruiven zouden een antioxiderende werking hebben, wat een positief effect zou hebben op de glans van de huid. Naast het Pinot Noir-gehalte bevat de rode wijnzeep ook voedende druivenpittennextract.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 211334

   Gemaakt in Duitsland. 150 g stuk

   Ingrediënten: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, SODIUM STEARATE, AQUA, PARFUM, WINE, VITIS VINIFERA SEED POWDER, TOCOPHEROL, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen