Klar Seifen

Heldere tuinierszeep

Exclusief
Klar Seifen
Heldere tuinierszeep
  € 7,50Basisprijs: € 75,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Met geur uit de kruidentuin.

  Deze zeep bevat de essentiële oliën van rozemarijn, oregano en salie en ruikt daarom stimulerend en kruidig. Puimsteen, citroenmelissepoeder en rozemarijn reinigen de handen grondig en verwijderen voorzichtig vuil en losse huiddeeltjes - niet alleen van tuinierhanden. De zeep is gemaakt van zuivere plantaardige oliën en is palmolievrij.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202429

   De kruidenzeep met puimsteen en plantaardige oliën reinigt grondig maar mild de handen die vuil en gestrest zijn van het tuinieren. Gemaakt in Duitsland. 100 g stuk

   Ingrediënten: SODIUM OLIVATE, SODIUM COCOATE, SODIUM STEARATE, AQUA, PUMICE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, SALVIA OFFICINALIS OIL, ORIGANUM VULGARE OIL, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CLAY, LIMONENE, LINALOOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten