Menu

Heldere kwarkzeep

(5 stuks)
Exclusief
Heldere kwarkzeep
(5 stuks)
  € 9,90Basisprijs: € 19,80/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  Soms zijn wij en onze klanten zo overtuigd van een product dat we het niet alleen in een grotere verpakking aanbieden, zoals deze kwarkzeep van Klar, die u in een pak van vijf wordt geleverd. Wij hebben ook drie andere zepen op basis van dit product: onze functionele zepen met zwavel, natuurlijke pekel of berkenteer.

  Puur en functioneel: zonder parfum, zonder dierlijke vetten.

  Bij Klar hebben we een volledig zuivere kwarkzeep en - op basis daarvan - drie oude, zogenaamde functionele zepen gemaakt, met toevoeging van telkens een stof waarvan het nut bewezen is: Zwavel, natuurlijke pekel of berkenteer. De functionele zepen zijn alleen bij ons verkrijgbaar in deze samenstelling.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202196

   Klar's "Best White Curd Soap" in zijn bijna originele vorm en recept uit 1840, nu pure olijfolie en kokosolie als basis dienen in plaats van palmolie. Bovendien bevat het geen dierlijke vetten en dus ook geen rundvet, dat gewoonlijk voor kwarkzeep wordt gebruikt. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. 5 × 100 g
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu