Menu

Heldere gekruide zeep

Anjer
Heldere gekruide zeep
Anjer
4,90 €Basisprijs: 49,00 €/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Met een kruidige geur door de toevoeging van echte gemalen kruidnagels.

Fijne handzeep. Met de geur van kaneel, kruidnagel of amandelen.

Deze drie gekruide zepen van de Heidelberger Seifenmanufaktur Klar verspreiden een intense geur van amandelen, kruidnagel of kaneel. Ze zijn gemaakt van zuiver plantaardige ingrediënten - olijf- en kokosolie dienen als basis. Het speciale aan hen: Het aroma is afkomstig van de specerijen zelf, die in gemalen vorm aan de zepen worden toegevoegd.

<br />Klar zepen


In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

Productinformatie

Artikel nummer 201936

Met zuiver plantaardige oliën (olijf- en kokosolie dienen als basis) voor een zachte reiniging en verzorging van de huid. Gemaakt in Duitsland. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica.
100-g-Stück
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu