Menu
Freund Victoria

Heggenschaar gesmeed

Exclusief
Freund Victoria
Heggenschaar gesmeed
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  We hebben dit goede ding op precies één gebied exclusief voor Manufactum laten verbeteren. De heggenschaar met gesmede messen is bij ons alleen verkrijgbaar met houten handgrepen die prettig aanvoelen.

  Zware gesmede heggenschaar.

  U zult moeilijk iets anders vinden zoals deze: traditionele scharen voor het knippen van heggen qua ontwerp en constructie. Gesmeed in Duitsland en onovertroffen in zaagprestaties, handling en duurzaamheid. Gesmeed uit koolstofstaal, met hardverchroomde, hol geslepen bladen met gekartelde rand; het hardverchromen maakt het staal 10% harder. De holle snede - herkenbaar in een goede huishoudschaar aan het feit dat de bladen elkaar slechts op één punt raken - zorgt voor een zuivere snede en een constante zelfslijping van de bladen. De gekartelde rand maakt het mogelijk het gesneden materiaal beter te grijpen en vast te houden.

  Snijgereedschap. Voor een goede snee: Iets over snoeischaren

  Om de juiste snoeischaar te kiezen, moet eerst de vraag worden beantwoord wat er geknipt moet worden. Onze snoeischaren verschillen in materiaal, grootte, gewicht en uitrusting, zodat ze allemaal een specifieke taak hebben. In principe onderscheiden we twee soorten scharen: Bij een bypass-schaar glijden twee messen langs elkaar heen, waardoor een schone, gladde interface ontstaat; bij een aambeeldschaar daarentegen ontmoet een scherp mes het vaste aambeeld. Bypass-scharen zijn bijzonder geschikt voor precieze sneden waarvoor weinig kracht nodig is op dunner snoeimateriaal - zoals rozen, struiken of vaste planten - terwijl aambeeldscharen krachtige sneden mogelijk maken op sterkere takken; ze zijn dus bijzonder geschikt voor het snoeien van houtachtige planten. In ons assortiment vindt u dan bijvoorbeeld specialisten voor vormsnoei of uitdunnen, voor een bijzonder handvriendelijke werkwijze of een extra sterke snede voor bijzonder dikke takken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79813

   Met ingesmede moersluiting, takkenschaar, rubberen en kurken stootranden, beukenhouten handgrepen. Messen van koolstofstaal. Gemaakt in Duitsland. Bladlengte 22,5 cm, totale lengte 55,5 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten