Freund Victoria

Heggenschaar gesmeed

Exclusief
Freund Victoria
Heggenschaar gesmeed
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Exclusief

  We hebben dit goede ding op precies één gebied exclusief voor Manufactum laten verbeteren. De heggenschaar met gesmede messen is bij ons alleen verkrijgbaar met houten handgrepen die prettig aanvoelen.

  Zware gesmede heggenscharen

  Je zult moeite hebben om iets te vinden van dezelfde kwaliteit: traditionele scharen voor het knippen van heggen in termen van ontwerp en constructie. Gesmeed in Duitsland en ongeëvenaard op het gebied van knipprestaties, bediening en duurzaamheid. Gesmeed uit koolstofstaal, met hardverchroomde, hol geslepen messen met gekartelde rand; het hardverchromen maakt het staal 10% harder. De holle snede - herkenbaar aan een goede huishoudschaar doordat de bladen elkaar maar op één punt raken - zorgt voor een zuivere snede en een continue zelfslijpen van de bladen. Door de gekartelde rand kan het te knippen materiaal beter worden vastgepakt en vastgehouden.

  Snijgereedschap. Voor een goede snee: Iets over snoeischaren

  Om de juiste snoeischaar te kiezen, moet eerst de vraag worden beantwoord wat er geknipt moet worden. Onze snoeischaren verschillen in materiaal, grootte, gewicht en uitrusting, zodat ze allemaal een specifieke taak hebben. In principe onderscheiden we twee soorten scharen: Bij een bypass-schaar glijden twee messen langs elkaar heen, waardoor een schone, gladde interface ontstaat; bij een aambeeldschaar daarentegen ontmoet een scherp mes het vaste aambeeld. Bypass-scharen zijn bijzonder geschikt voor precieze sneden waarvoor weinig kracht nodig is op dunner snoeimateriaal - zoals rozen, struiken of vaste planten - terwijl aambeeldscharen krachtige sneden mogelijk maken op sterkere takken; ze zijn dus bijzonder geschikt voor het snoeien van houtachtige planten. In ons assortiment vindt u dan bijvoorbeeld specialisten voor vormsnoei of uitdunnen, voor een bijzonder handvriendelijke werkwijze of een extra sterke snede voor bijzonder dikke takken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79813

   Met ingesmede moersluiting, takkenschaar, rubberen en kurken stootranden, beukenhouten handgrepen. Messen van koolstofstaal. Gemaakt in Duitsland. Bladlengte 22,5 cm, totale lengte 55,5 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten