Menu
Zaksenberg Holit

Hefboom citruspers Hadarit

Red
Zaksenberg Holit
Hefboom citruspers Hadarit
Red
  € 289,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Citruspers voor de eeuwigheid

  Jaren geleden maakte een klant van ons een opmerking over de Hadarit uit Israël, waarbij hij zei dat overeenkomsten met een boormachineonderstel niet kunnen worden uitgesloten. Dit is niet verwonderlijk, aangezien het model ervan in feite afkomstig is uit de context van de werkplaats. De Hadarit kan zelfs granaatappels aan, maar ook sinaasappels en grapefruit. Straatverkopers in Tel Aviv en andere Israëlische steden hebben het de klok rond in gebruik. Het sterke knevelmechanisme met de antislip siliconen handgreep werkt zonder speling en is zo vertaald dat met weinig inspanning een grote drukkracht kan worden gegenereerd. Alleen de delen die in contact komen met het vruchtvlees en sap zijn van polyamide - het frame is van zwaar gietijzer. De perskegel kan worden verwijderd en in de vaatwasser worden gereinigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 36678

   Frame van gelakt gietijzer. Perskegel van polyamide. Hoogte 51,5 cm, breedte 18,5 cm, diepte 38 cm. Gewicht 9,5 kg. Let op: door de vrij industriële verwerking en presentatie van deze citruspers kunnen er kleine foutjes in de lak voorkomen.
   Rood geschilderd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen