Menu

Handtas hertenleer

Klein
Handtas hertenleer
Klein
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Handtassen met draaisluiting. Gemaakt van hertenleer.

  Met hun klassieke, rechte vorm en de eenvoudige sluiting vormen deze handtassen een evenwicht tussen werk en vrije tijd, tussen elegant-casual en sportief-chique, afhankelijk van hoe u ze combineert. De verstelbare riem is lang genoeg om over de romp te dragen. Binnenin zijn de handtassen niet verder onderverdeeld, maar hebben ze een klein zijvakje van voeringstof in een klassiek, elegant glencheckpatroon. In de kleine handtas past alles wat je nodig hebt voor dagelijks of avondgebruik: portemonnee, mobiele telefoon, sleutels en zakdoekjes. De grote tas is geschikt voor kantoor - er is zelfs ruimte voor A4-documenten (het hoeft niet altijd werk te zijn, strips, Magazine of een boek passen er ook in) - en kleinere aankopen of verloren voorwerpen van de rommelmarkt kunnen er ook in opgeborgen worden.

  Zacht en toch veerkrachtig. Hertenleer goederen van Volker Lang.

  De ontwerpen van Volker Lang worden in vorm en functie gekenmerkt door een reductie tot het essentiële. Dit betekent dat zijn lederen accessoires niet alleen op veel verschillende manieren kunnen worden gecombineerd, maar ook op elegante wijze ontsnappen aan modetrends en zo langdurige metgezellen worden. De selectie van de materialen volgt de criteria van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, en ze worden verwerkt in traditionele fijnstikateliers. Hertenleer is bijzonder duurzaam. De chroomgelooide hertenhuid komt uit de VS. Het heeft een karakteristiek nerfpatroon, is zeer zacht, maar toch duurzaam en scheurvast, en wordt gekenmerkt door een uiterst soepel en natuurlijk gevoel. Het witstaarthert is verre van een bedreigde diersoort: het is de meest voorkomende hertensoort in Noord-Amerika, die leeft in de grote bossen van New England, op de prairies, in de moerassen van Florida, maar ook in Arizona of Mexico. Volker Lang maakt speciaal voor ons tassen en portefeuilles van dit hertenleer. Daarbij wordt het kostbare leer zo plaatsbesparend gesneden dat er nauwelijks resten overblijven - het is dus mogelijk dat tas en portefeuille van hetzelfde dier afkomstig zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 28420

   Hertenleer (dikte 1,3 mm), chroomgelooid, afkomstig uit de VS. Met een geborstelde stalen striksluiting over de hele breedte. Voering van katoen-polyester met klassiek glencheckpatroon. Traploos verstelbare schouderriem, lengte 80-145 cm, breedte 2 cm. Gemaakt in Tsjechië.
   B 21 × H 24 × D 7 cm. Gewicht 340 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu