Menu

Halflinnen gestreepte kussensloop

Blauw-grijs - 40 × 80 cm
Halflinnen gestreepte kussensloop
Blauw-grijs - 40 × 80 cm
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Alliantie in linnen en katoen. Beddengoed van halflinnen.

  Halflinnen bestaat uit katoen en ten minste 40% linnen. Dit combineert de voordelen van beide materialen: het katoen maakt de stof zacht en gemakkelijker te onderhouden dan zuiver linnen. Het linnengehalte daarentegen zorgt voor een pittig gevoel en zorgt ervoor dat de stof slijtvast en duurzaam is en dus vele wasbeurten kan doorstaan. De linnenweverij Driessen in Schlitz produceert dit halflinnen kussensloop in een bijzonder solide schering- en inslagkwaliteit: Driessen gebruikt een stevig katoengaren (Nm 60/2) in de schering en een fijn linnengaren (Nm 26) in de inslag. Met een basisgewicht van 150 g/m2 is het linnen gebonden weefsel iets fijner en aangenaam zacht.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206468

   50% linnen, 50% katoen. Oorsprong Europa. Basisgewicht 150 g/m². Machinewas tot 60 °C zonder optische witmakers. Alleen licht draaien. Droog met lage thermische belasting. Krimp 4%. Alle hoezen zijn voorzien van twijnknopen. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu