Menu
PROLANA

Kussen kameelpluis

PROLANA
Kussen kameelpluis
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ongelooflijk warm en zacht. Camel fluff

  U ligt uiterst comfortabel op dit kussen, want het is gevuld met extreem verwarmend, zacht kamelenpluis. Dankzij de sterke krul kan het fijne natuurlijke haar veel verwarmende lucht opslaan. Tegelijkertijd zorgt het voor een aangenaam droog slaapklimaat, want ook kamelenpluis heeft zeer goede vocht- en klimaatregulerende eigenschappen. Deze zijn bij dit kussen dubbel effectief, want niet alleen de vulling is van kameelhaar. De satijnen hoes (van zuiver biologisch katoen) is ook gevuld en gewatteerd met kameelhaar. Zo nestelt het gewatteerde kussen zich warm en zacht tegen uw hoofd en nek. Het deksel heeft ook een rits zodat u de hoeveelheid vulling individueel kunt aanpassen. De kamelenpluis komt uit Tanzania en Mongolië en wordt op natuurlijke wijze verwerkt, d.w.z. ongebleekt en ongeverfd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209999

   Vulling 100% kameelhaar, herkomst Tanzania, Mongolië. Hoes 100% katoen, herkomst Turkije. Met rits. Laat het kussen regelmatig luchten, niet wasbaar. Verzonnen in Duitsland. Vulgewicht 700 g. Totaal gewicht 1.000 g.
   40 × 80 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen