Menu

Gutra Ledervet

Kleurloos
Gutra Ledervet
Kleurloos
  € 11,90Basisprijs: € 59,50/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Beproefd en getest sinds 1886. Gutra leervet.

  Dit ledervet maakt wandel-, berg- en werkschoenen waterdicht, zacht en duurzaam. Het leervet vindt echter ook zeer tevreden klanten onder platlanders met straatschoenen die niet willen wandelen. Gutra Lederfett bestaat uit wolvet, kabeljauwolie, rubberolie, diverse wassen en hars en wordt sinds 1886 in Salzburg geproduceerd volgens een ongewijzigd recept.

  Vet en olie voor leer

  Leer leeft. Door het te behandelen met vetverzorgingsproducten wordt het niet alleen mooier, maar krijgt het ook de vloeibaarheid terug die ervoor zorgt dat wrijving en slijtage in de vezelstructuur van het materiaal worden verminderd en vertraagd. Kortom: het leer wordt zachter, elastischer en soepeler.

  Het onderhouden en conserveren van schoenen

  Bijna geen enkel ander voorwerp in ons dagelijks leven wordt aan zoveel interne en externe stress blootgesteld als de schoen waarmee we elke dag het trottoir betreden. Het is verbazingwekkend dat een schoen zo lang mee kan gaan als een goed gemaakte natuurlijk. De enige voorwaarde: regelmatige verzorging, die kan worden opgevat als een karwei of een respectvol ritueel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 54578

   Gemaakt in Oostenrijk. 200 ml metalen kan
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu