Menu

Grote kerstkaarten

(10 stuks)
Grote kerstkaarten
(10 stuks)
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De set bevat tien grote vouwkaarten in A6-formaat, in kleur bedrukt met kerstboommotieven, kerstster en taxustak. Er zijn twee kaarten van elk motief, elk met de bijbehorende envelop.

  Kerstwensen op Florentijns papier.

  Florence heeft een traditie van papierproductie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Florentijns papier werd oorspronkelijk bedrukt met houten stempels en eenvoudige ornamenten en werd eerst gebruikt als boekomslagmateriaal en later (tot op heden) ook als lamineerpapier voor dozen of voor het bekleden van kasten en laden. Van de fabrikant van ons Florentine papier zijn deze kerstkaarten er in verschillende ontwerpen. In groter formaat als gevouwen kaart of als kleine kaart, elk met een bijpassende envelop, zijn ze zowel geschikt voor overvloedige goede wensen (en dus voor frequente schrijvers) als voor een korte groet (als u niet veel woorden wilt maken). De motieven zijn allemaal afkomstig uit de archieven van de fabrikant, die in de loop der decennia een rijke verzameling grafische afbeeldingen van de meest uiteenlopende herkomst heeft verzameld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206961

   Set van 10 gevouwen kaarten (gramsgewicht 270 g/m²) elk 17 × 11,5 cm en bijpassende enveloppen. Gemaakt in Italië. In een doos.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen