Menu

Graef hand snijmachine

Zilver
Graef hand snijmachine Zilver
Graef hand snijmachine
Zilver
Zilver
159,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

West-Oosterse coproductie. Handbediend. De grote Graef.

Het was af en toe niet beschikbaar, enkele jaren geleden, omdat de dure oude werktuigen voor de productie ervan wegens hun leeftijd niet meer werkten. Wij hebben er toen een niet onbelangrijke rol in gespeeld dat de handsnijmachine weer beschikbaar was: op ons aandringen werden de gereedschappen gerepareerd en kon de handsnijmachine met het 190 mes verder geproduceerd worden - bij Graef in Arnsberg.
In de tussentijd zijn de dingen al lang anders: Het productieapparaat bestaat nog steeds, maar het bevindt zich nu in China (u raadt het al: om economische redenen). Het grote kartelmes wordt nog steeds in Solingen gemaakt en wordt ook in Duitsland geassembleerd. U kunt dit alles betreuren, de nieuwe editie van de grote Graef boycotten - of u verheugen over het feit dat hij opnieuw wordt geproduceerd: als een hoogwaardige, met de hand bediende universeelsnijder voor een redelijke prijs. Wij kozen voor het laatste.

De technologie.

De metalen behuizing van de handsnijder staat op een buisvormig stalen frame voorzien van sterke rubberen zuignappen, en het mes snijdt met zijn gekartelde lemmet brood, kaas en worst of (geschikte) groenten en fruit in flinterdunne tot ongeveer duimdikke plakjes; de grootte van het mes in combinatie met de snijhoogte - 15 cm zonder de roestvrijstalen geleider, 14 cm met - maakt het mogelijk grotere stukken te snijden (zoals een kwart brood kaas), terwijl de reststukhouder het mogelijk maakt kleinere stukken door het mes te halen (tomaten, radijsjes). De exacte instelling van de snijdikte gebeurt via een regelknop aan de zijkant van de machine. Door het verhoogde ontwerp kan het gesneden materiaal vrij op een onderliggend bord of dienblad vallen.

Een opmerking over schoonmaken en onderhoud.

Gebruik alleen een mild reinigingsmiddel bij sterke vervuiling; een zachte, licht vochtige doek is meestal voldoende voor het reinigen. Het blad kan worden losgeschroefd. De fabrikant beveelt ook aan de geleider regelmatig in te vetten.

Garantievoorwaarden van de fabrikant

Productinformatie

Artikel nummer 21216

Handbediende snijmachine. Metalen behuizing. Roestvrij stalen slede. Geschroefde rubberen zuignappen. Mes Ø 190 mm, getand. Zwengel met houten handvat. Inbegrepen bij de levering is de schroothouder met duimbeschermer.
H 23,5 × B 36 × D 37 cm. Gewicht 2,7 kg. Gebruiksaanwijzing bijgesloten. 60 maanden fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum voor defecten als gevolg van fabricage- en materiaalfouten.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu