Menu

Gieter Koper

Gieter Koper
€ 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Traditionele koperen pot

Deze pot is afkomstig uit Turkije, waar de traditionele metaalambachten nog steeds floreren dankzij de aanwezigheid van grondstoffen en onder invloed van de hoogontwikkelde Arabische metaalambachten. Koper is zeer stabiel en heeft het voordeel dat het mettertijd een beschermende patina krijgt. De schenkbuis op deze pot is dicht bij de bodem geplaatst, wat het evenwicht verbetert en minder moeite kost om te schenken.

Productinformatie

Artikel nummer 20947

Met afneembare stortdouche. Gesoldeerd koper (dikte 0,6 mm), messing doucheplaat. Gemaakt in Turkije. Volume 8,5 l. Hoogte 35 cm, lengte 51 cm, breedte 21,5 cm. Gewicht 1,5 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu