Menu
Kovotvar v.d.

Gieter gelakt plaatstaal

9 liter - Groen
Kovotvar v.d.
Gieter gelakt plaatstaal
9 liter - Groen
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Voordeel emmervorm.

  De vorm van de emmer is een traditionele vorm van gieter. Hij wordt ook wel de "Engelse vorm" genoemd en wordt gekenmerkt door het feit dat hij met beide handen kan worden gedragen. Zo kennen we het van de klassieke wateremmer: een draagbeugel loopt als een handvat over het vat. Deze gieter heeft nu een tweede, kleiner handvat dat aan het lichaam is bevestigd, zodat de gieter gemakkelijk te hanteren is, zelfs wanneer hij tot de rand gevuld is. Het afgeronde handvat van natuurlijk beukenhout draagt bij tot het draagcomfort. Het lichaam van de kan zelf is gemaakt van weerbestendig gegalvaniseerd en bovendien in kleur gecoat plaatstaal en is daarom bijzonder duurzaam.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206771

   Gegalvaniseerd en gelakt plaatstaal, beukenhouten handvat (herkomst Slowakije). Afneembare messing douchekop met omringende rubberen afdichtingsring.
   Deel 9 l. Ø 22,5 cm. Hoogte 39 cm, lengte 60 cm. Gewicht 1,8 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen