Menu
Ludwig Schröder

Gevlochten riem

Zwart
Exclusief
Ludwig Schröder
Gevlochten riem
Zwart
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Zichtbaar mooi vakmanschap

  Het verschil tussen een met de hand gevlochten riem en een product uit een vlechtmachine wordt duidelijk aan het uiteinde van de riem. Terwijl machinaal vervaardigde producten alleen aan beide uiteinden door stiksels bij elkaar worden gehouden, begint bij een met de hand gevlochten riem het vlechtwerk aan het uiteinde van de riem en wordt het bij de gesp in de sluiting aan elkaar genaaid.

  Lederwaren van Uetersen. Ludwig Schröder

  Het familiebedrijf Ludwig Schröder in Uetersen, Sleeswijk-Holstein, vervaardigt riemen van uitzonderlijke kwaliteit. De basis is altijd de beste plantaardige of pitgelooide koeienhuid van geselecteerde Europese looierijen. Het wordt nooit met kleur bespoten, maar doorgeverfd in het vat - het oppervlak blijft dus gestructureerd, levendig en natuurlijk. Schröder zit al sinds 1825 in de leerbranche: 140 jaar lang werd in de eigen fabriek leer gelooid en verwerkt tot lederwaren - tot 1964, toen de leerfabriek de eigen leerlooierij opgaf en zich specialiseerde in de productie van lederwaren.

  Let op:

  De riemlengte is de lengte van de binnenkant van de gesp tot het middelste gat in de riem. Deze lengte moet overeenkomen met de tailleomvang van de broek.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40820

   Runderhuid, plantaardig gelooid (dikte 2,5 mm). De zwarte riem heeft een verchroomde messing gesp, de braune heeft een gepolijste messing gesp. Gemaakt in Duitsland. Breedte 3 cm (geen doornengaten).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten