Menu

Gegalvaniseerde gieter

Rond, 9 l
Gegalvaniseerde gieter
Rond, 9 l
€ 64,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Klassieke blikken

Drie gieters van gegalvaniseerd, 0,5 mm dik plaatstaal. In het dompelbad krijgen zij een dikke zinklaag die hen blijvend beschermt tegen invloeden van buitenaf. De afneembare messing douche is voorzien van een rubberen ring (UV-bestendig en vorstbestendig) voor afdichting, die indien nodig ook kan worden verwijderd.

Productinformatie

Artikel nummer 27012

Ronde gieter. Een oudere kruikvorm, de zogenaamde Engelse vorm - afgeleid van de eenvoudige emmer: een van de twee draagbeugels loopt dwars over de kruik, als een emmersteel; aan de achterkant van het kruiklichaam bevindt zich een extra, kleine handgreep. De kan kan dus met beide handen worden vastgepakt en is dus zeer gemakkelijk te hanteren, zelfs wanneer hij tot aan de rand is gevuld.
Gieter ovaal. De Franse vorm: De gieters zijn ovaal en daardoor gemakkelijk met één hand te dragen, zelfs wanneer ze vol zijn, omdat ze dicht tegen het lichaam zitten. Verkrijgbaar in twee verschillende maten:
inhoud 4 l, als gieter voor het balkon. Hoogte 32 cm, lengte 70 cm, breedte 17,5 cm. Gewicht 1,5 kg.
Deel 8 l. Hoogte 44 cm, lengte 76,5 cm, breedte 18 cm. Gewicht 1,9 kg.
Deel 9 l. Hoogte 41,5 cm, lengte 58,5 cm, Ø 22,5 cm. Gewicht 1,6 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu