Menu

Gegalvaniseerde gieter

Ovaal, 4 l
Gegalvaniseerde gieter
Ovaal, 4 l
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klassieke blikken

  Drie gieters van thermisch verzinkt, 0,5 mm dik plaatstaal. In het dompelbad krijgen ze een dikke zinklaag die ze duurzaam beschermt tegen invloeden van buitenaf. De afneembare messing douche is voorzien van een rubberen ring (UV-stabiel en vorstbestendig) voor de afdichting, die indien nodig ook kan worden verwijderd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27011

   Ronde gieter. Een oudere kruikvorm, de zogenaamde Engelse vorm - afgeleid van de eenvoudige emmer: een van de twee draaggrepen loopt dwars over de kruik, als een emmerhandvat; aan de achterkant van het kruiklichaam bevindt zich een extra, klein handvat. De kan kan dus met beide handen worden vastgepakt en is daardoor zeer gemakkelijk te hanteren, zelfs wanneer hij tot de rand gevuld is.
   Gieter ovaal. De Franse vorm: De gieters zijn ovaal en daarom gemakkelijk met één hand te dragen, zelfs als ze vol zijn, omdat ze dicht bij het lichaam staan. Verkrijgbaar in twee verschillende maten: volume 4 l, als balkon gieter. Hoogte 32 cm, lengte 70 cm, breedte 17,5 cm. Gewicht 1,5 kg. Inhoud 8 l. Hoogte 44 cm, lengte 76,5 cm, breedte 18 cm. Gewicht 1,9 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu