Menu

Gangkast messing

Gangkast messing
479,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Aan de oppervlakte: een speciale hal garderobe.

Deze halkast wordt door Schwerter in Iserlohn gemaakt, in een werkplaats die een bijna museaal karakter heeft. De kapstok zelf is zeker niet van gisteren, maar zeer bruikbaar en tegelijk heel delicaat. De kleine kapstokhaakjes zijn gelijkmatig over de lengte verdeeld en worden in deze positie vastgezet met een schroef aan de achterkant. Met zijn slanke proporties past het stuk goed bij het bestaande. Nauwelijks merkbaar en toch belangrijk is dit: In tegenstelling tot verchroomde oppervlakken heeft het vernikkelde oppervlak een zweem van een gele tint, waardoor het er ongewoon "warm" uitziet voor metaal. Polijsten geeft het messing een fijne, diepe glans - in het begin. Omdat het niet gelakt is, krijgt het na verloop van tijd een mooi patina.

Productinformatie

Artikel nummer 87329

Gangkapstok met bodemplaten en beugels van messing, stangen van messing buis, haken van gegoten messing. Gepolijste en vernikkelde oppervlakken. Hoogte 14 × breedte 81 cm. Projectie 25 cm. Gewicht 2,6 kg. Geleverd met bevestigingsmateriaal.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu