Perfumes Gaglewski

Gaglewski Feuille Blanche

Eau de Toilette
Perfumes Gaglewski
Gaglewski Feuille Blanche
Eau de Toilette
  € 74,90Basisprijs: € 1.498,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Natuurlijk fris en sportief. Feuille Blanche

  Verschillende soorten witte bloemen kenmerken deze frisse en zachte geur. In de topnoot zijn vooral oranjebloesem (bergamot) en de essence van bigaradier (bittere sinaasappel) aanwezig, terwijl de hartnoot wordt gedomineerd door sering en lelietje-van-dalen. Cederhout in de basisnoot rondt de geur af.

  Didier Gaglewski. Ouderwetse parfumeur

  Didier Gaglewski kwam naar het parfum zoals de maagd naar het kind. Toen Didier Gaglewski's verbazingwekkende reukvermogen duidelijk werd tijdens een wijnseminar en hem werd aangeraden om in de parfumerie te gaan, gaf hij onomwonden een goedbetaalde baan in de economie op en verhuisde naar Grasse. Daar voltooide hij een grondige leertijd in een reeds lang bestaand parfumhuis, waarbij hij eerst enkele jaren zijn neus trainde. Pas daarna mocht hij zelf geurcomposities samenstellen. In 2008 richtte hij uiteindelijk zijn eigen bedrijf op en sindsdien concentreert hij zich op het creëren van individuele parfums die zo exclusief mogelijk zijn gemaakt van natuurlijke essences. Veel van de planten die hij gebruikt, vaak oude plantensoorten zoals de centifoliaroos, kweekt hij zelf, sommige worden ingekocht.

  Moderne geuren

  Om zijn geuren te creëren, gebruikt Gaglewski eerst extracten verkregen door de traditionele en uitgebreide "enfleurage à froid" (= koude methode). Bij dit proces worden de vers geoogste bloemblaadjes op gezuiverd, reukloos plantaardig vet gelegd, dat de geurstoffen absorbeert, en na enkele uren worden ze vervangen door nieuwe, totdat het vet volledig door de geurstoffen is doordrongen - een proces dat tot drie maanden kan duren en resulteert in zeer geraffineerde, zuivere bloemenolie met een bijzonder intense geur. De parfums die hieruit uiteindelijk worden samengesteld, worden tijdens het fabricageproces opnieuw samengesteld met de beste geuressences uit Grasse. De parfumbasis is pure alcohol waarin de intens geurende oliën zijn opgelost, en de geuren zijn vrij van conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207709

   Eau de Toilette voor dames. Glazen flesje van 50 ml met verstuiver

   Ingrediënten: ALCOHOL, PARFUM, AQUA, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, FARNESOL, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen