Ohto

Fijne loodgel roller aluminium

Oranje
Ohto
Fijne loodgel roller aluminium
Oranje
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Soepel rollen, vloeiend schrijven. Met de gel roller

  De gel rollerball pen is qua ontwerp vergelijkbaar met de biros. Het belangrijkste verschil: terwijl birosnavullingen gevuld zijn met een schrijfpasta, schrijft de gel rollerball met een inkt op waterbasis die veel minder stroperig is. Het glijdt sneller en soepeler over de pagina en laat een schoon lettertype achter, dat goed past bij Aziatische schrijfpraktijken. (Het is dan ook niet verwonderlijk dat de gel rollerball pen van Japanse oorsprong is.) De hier aangeboden gel rollerball pen van de Tokio fabrikant Ohto is waarschijnlijk een van de meest elegante vertegenwoordigers van zijn soort qua design: zeshoekig aan de achterkant, de doorsnede van de behuizing gaat vloeiend over in een ronde vorm naar de greepzone en de punt, zodat de pen perfect in de hand ligt.

  Tekenen en tekenen. Schrijven als filigraanwerk

  In China en Japan is het marktaandeel van pennen met fijn lood veel groter dan elders. De reden: in andere culturen worden pennen met een lijndikte van minder dan een millimeter vooral gebruikt voor tekeningen en nauwkeurige bouwtekeningen. De in het Verre Oosten gangbare karakters maken echter zelfs een eenvoudig schrift tot filigraanwerk, omdat ze uit meerdere afzonderlijke strepen kunnen bestaan en zelfs in kleine letters nauwkeurig op papier moeten worden gezet om leesbaar te blijven. Fijnkorrelige potloden zijn dus alledaagse producten. De toonaangevende fabrikanten - zoals Ohto in Tokio - bieden kleine meesterwerkjes die, ondanks hun indrukwekkende mechanische raffinement, verrassend goedkoop zijn als standaardproducten die miljoenen keren zijn vervaardigd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205727

   Gelroller met duwmechanisme. Lichaam van geanodiseerd aluminium, Ø 10 mm. Punt en drukker van vernikkeld messing. Clip van vernikkeld roestvrij staal. Lengte 13,6 cm. Gewicht 16 g. Met een zwarte 0,7 mm vulling. Gemaakt in Japan.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen