Menu

ESGE toverstaf P 350 Profi

ESGE toverstaf P 350 Profi
€ 209,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

De mixer als handgereedschap. Roerstaven

Sinds zijn uitvinding in de jaren vijftig heeft de staafmixer of mengstaaf een glansrijke carrière achter de rug. En terecht: want het verbazingwekkend eenvoudige apparaat is enorm veelzijdig met een minimum aan accessoires, en in tegenstelling tot de standmixer altijd bij de hand en vooral direct op het fornuis en in de potten te gebruiken. Het is dus ook een van de weinige huishoudelijke apparaten die van huishoudelijke naar commerciële keukens zijn geïmporteerd.

Veel beter. De professionele versie van de ESGE toverstaf

De ESGE staafmixer werd uitgevonden en voor het eerst gebouwd in het midden van de jaren 50 door de precisie-ingenieurs van ESGE Bamix in Thurgau, Zwitserland. Het origineel blijft veel beter dan alle replica's. De huidige professionele versie heeft een verlengde aandrijfas en kan daarom ook worden gebruikt in slanke en hoge schepen. De extreem snelle (tot 22.000 tpm), 350 W motor is ontworpen om zelfs een korte werktijd van vijf minuten op maximale snelheid moeiteloos aan te kunnen. De metalen staaf die het gereedschap aandrijft is een uiterst nauwkeurig onderdeel met minimale toleranties. De gereedschappen zijn van roestvrij staal en worden bij montage automatisch exact gecentreerd door een gepatenteerd apparaat, zodat ze nauwelijks kunnen kantelen. Zelfs bij intensief gebruik heeft de staaf dus een lange levensduur: tegenwoordig komen apparaten van meer dan 20 jaar oud bij de fabrikant voor onderhoud en worden ze gerepareerd.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 205000

Plastic behuizing, roestvrij stalen staaf. Met tweetrapsregeling voor 18.000 of 22.000 omw/min. Opgenomen vermogen 350 W. Euro stekker. Lengte 39,4 cm. Gewicht 1000 g. Spiraalkabel lengte 60-150 cm. Met beschermhoes van aluminium.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu