ESGE

ESGE toverstaf P 350 Profi

ESGE
ESGE toverstaf P 350 Profi
  € 209,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De mixer als handgereedschap. Roerstaven

  Sinds zijn uitvinding in de jaren vijftig heeft de staafmixer of mengstaaf een glansrijke carrière achter de rug. En terecht: want het verbazingwekkend eenvoudige apparaat is enorm veelzijdig met een minimum aan accessoires, en in tegenstelling tot de standmixer altijd bij de hand en vooral direct te gebruiken op het fornuis en in de potten. Het is dus ook een van de weinige huishoudelijke apparaten die van huishoudelijke naar commerciële keukens zijn geïmporteerd.

  Veel beter. De ESGE toverstaf in de professionele versie

  De ESGE staafmixer werd in het midden van de jaren vijftig uitgevonden en voor het eerst gebouwd door de precisie-ingenieurs van het bedrijf ESGE Bamix in Thurgau, Zwitserland. Het origineel bleef veel beter dan alle replica's. De huidige professionele versie heeft een verlengde aandrijfas en kan daarom ook worden gebruikt in slanke en hoge schepen. De extreem snelle (tot 22.000 tpm), 350 W motor is ontworpen om zelfs een korte werktijd van vijf minuten op maximale snelheid moeiteloos aan te kunnen. De metalen staaf die het gereedschap aandrijft is een uiterst nauwkeurig onderdeel met minimale toleranties. De gereedschappen zijn van roestvrij staal en worden bij montage automatisch exact gecentreerd door een gepatenteerd apparaat, zodat ze nauwelijks kunnen kantelen. Zelfs bij intensief gebruik heeft de staaf dus een lange levensduur: tegenwoordig komen apparaten van meer dan 20 jaar oud bij de fabrikant voor onderhoud en worden ze gerepareerd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205000

   Plastic behuizing, roestvrij stalen staaf. Met tweetrapsregeling voor 18.000 of 22.000 tpm. Stroomverbruik 350 W. Eurostekker. Lengte 39,4 cm. Gewicht 1000 g. Lengte spiraalkabel 60-150 cm. Met beschermkap van aluminium.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen