Menu
Abbaye Notre-Dame de Ganagobie

Eau de Toilette Verveine

Abbaye Notre-Dame de Ganagobie
Eau de Toilette Verveine
  € 19,90Basisprijs: € 180,91/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Frisse geur. Langdurig

  In Frankrijk wordt citroenverbena (Frans: verveine) meestal gedronken als thee of ook als likeur. Hier dient het als basis voor een frisse eau de toilette met een fijne geur van citroen die lang maar onopvallend blijft hangen.

  Abbaye Notre-Dame de Ganagobie

  In de loop van de geschiedenis heeft Frankrijk vele kloosterstichters de mooiste geografische omstandigheden geboden, maar zelden zulke grandioze uitzichten als in het geval van Ganagobie. En dat moet letterlijk worden opgevat. Het laatromaanse kloostercomplex (de mozaïeken van de kerk zijn beroemd) ligt op een hoog plateau tussen Sisteron en Manosque en boven de vallei van de Durance, een van de Franse rivieren die nog grotendeels wild en ongerept stroomt en bij laag water schitterend wit grind laat zien. Hoewel veel bezoekers hier hun weg vinden, biedt het klooster door zijn indeling voldoende ruimte voor afzondering en stilte. En toch stond het lange tijd leeg, tot de benedictijnen van Hautecombe meer dan 30 jaar geleden besloten hun niet minder mooie domicilie aan het meer van Genève te verruilen voor de winderige hoogten van het Franse zuiden. Zij brachten een affiniteit voor lichaamsverzorgingsartikelen mee en ontwikkelden deze kunsten verder.

  Productinformatie

  Artikel nummer 55415

   110 ml flacon met verstuiver

   Ingrediënten: ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, CITRAL, CITRONELLOL, D-LIMONENE, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters