Menu

Eau de Toilette geuren van de Provence

Eau de Toilette geuren van de Provence
34,90 €Basisprijs: 698,00 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Deze sprankelende frisse geur combineert de geuren van de Provence en het Middellandse Zeegebied: fruitige noten van bergamot, mandarijn en petit grain overheersen de kruidige aroma's van kardemom en roze peper. Artemisia, cederhout en witte muskus geven de eau de toilette een houtachtige, warme basis.

Een mand met mediterrane geuren. Panier des Sens

De eerste parfums van Panier des Sens werden gecreëerd in Sault, een klein dorpje in de Vaucluse omgeven door weelderige lavendelvelden - sommigen beweren dat het de mooiste van de Provence zijn. Ook de geuren van het familiebedrijf zijn geïnspireerd op het mediterrane landschap, de planten en de Middellandse Zee. Het zijn ongecompliceerde, lichte en frisse creaties op basis van natuurlijke extracten en essentiële oliën uit de streek. Parfumeurs uit Grasse creëren ze en produceren ze daar volgens de traditionele kunst van het parfumeren.

Productinformatie

Artikel nummer 202911

Eau de Toilette voor dames,
50 ml glazen flesje met verstuiver
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu