Menu

Eau de Menton

Eau de Menton
  € 29,90Basisprijs: € 149,50/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Eau de Cologne. Geuren met karakter

  Elk jaar komen er ongeveer 100 nieuwe geuren op de markt. Oude parfumeurs, die weten wat een staaltje compositorisch geweld het is om een op de een of andere manier herkenbaar nieuw en karaktervol parfum uit te vinden, schudden hun hoofd bij de uitspattingen van de marketingmensen en voorspellen dat al deze "spannende nieuwe parfums" de levensduur van een meivlieg zullen hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71925

   Beroemd geparfumeerd water en eau de toilette gemaakt aan de Franse Rivièra sinds 1947 met uitsluitend pure oliën van verschillende soorten citroenen uit de Rivièra en de Provence. Het heeft een authentieke geur en is zeer verfrissend. Alcoholvolume 90%. Flacon van 200 ml met sproeikop.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu