Menu

Dudu-Osun® Zwarte zeep

Klassiek
Dudu-Osun® Zwarte zeep
Klassiek
8,90 €Basisprijs: 59,33 €/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind september, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zwarte zeep. Voor huid en haar.

De basis van de traditionele Dudu-Osun®, de zwarte zeep, is karitéboter, ook bekend als sheaboter, die in grote delen van West-Afrika wordt gebruikt om de huid en het haar te wassen. De zeep dankt zijn donkere kleur aan de toevoeging van zwarte palmolie en de as van palmpitten en cacaovruchten. De karitéboter en het aloë vera extract zorgen voor de voedende en herstellende eigenschappen. Citroensap, limoenextract en Afrikaans sandelhout (Camwood) geven de zwarte zeep een heldere, aardende geur.
De zwarte zeep reinigt de huid van het gezicht en het lichaam op milde wijze en tot diep in de poriën, en combineert de eigenschappen van een scrub, een waslotion en een crème. Het kan ook worden gebruikt als scheerzeep of zelfs als gezichtsmasker: Breng hiervoor het zachte zeepschuim in een dunne laag op het gezicht aan, laat het drogen en spoel het gezicht vervolgens af.

Voedende shea boter. Uit Afrika.

De karitéboom, die op de Westafrikaanse savanne groeit, heeft in Afrika belangrijke economische voordelen. Pogingen om het te cultiveren zijn tot nu toe echter mislukt, en het bereikt pas zijn volle opbrengst als het ongeveer 50 jaar oud is. Zelfs wanneer het wordt vrijgemaakt voor nieuwe akkers, wordt het daarom meestal gespaard en gecultiveerd in zogenaamde gekweekte boomparken - de geïsoleerde bomen met de gewassen eronder lijken op een parklandschap. Eenmaal per jaar produceert de karitéboom vruchten waaruit de vetrijke pitten, de zogenaamde kariténoten, karitéboter worden gewonnen. Sheaboter heeft uitstekende verzorgende eigenschappen, het is rijk aan vitamine E en provitamine A, alsmede aan onverzadigde vetzuren. In de vorm van een crème hydrateert karitéboter de huid en houdt haar glad en soepel.

Productinformatie

Artikel nummer 27671

De zwarte zeep Dudu-Osun® is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Gemaakt in Nigeria. De palmolie is ook afkomstig van Nigeriaanse kleine boeren die de oliepalmen op traditionele wijze cultiveren. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. In de klassieke variant.
150-g-Stück
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu