Dr. Bronner’s

Dr. Bronner’s Zeep

Citroenzeep
Dr. Bronner’s
Dr. Bronner’s Zeep
Citroenzeep
  € 7,90Basisprijs: € 56,43/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Dr. Bronner’s Citroenzeep. Met de essentiële olie van citroen en sinaasappel. Verfrist en verkwikt.

  Dr. Bronner’s. We zijn ALLEMAAL EEN of geen.

  Toen de jonge Duitse zeepmaker Emanuel Bronner in 1929 naar de VS emigreerde, had hij waarschijnlijk nooit kunnen dromen dat het bedrijf dat hij 20 jaar later oprichtte, ooit de populairste natuurlijke zepen van het land zou produceren. Want eerst reisde hij jarenlang door het land, niet alleen om zijn zepen te verkopen, maar ook om op lezingen zijn pacifistische wereldbeeld uit te dragen. Onder de indruk van de twee wereldoorlogen waren tolerantie en vreedzaam samenleven van mensen voor hem een punt van zorg, maar ook het respectvol en verantwoord omgaan met de natuur - voor die tijd nog uiterst ongebruikelijk. Een uiting hiervan waren zijn zepen, die hij uitsluitend produceerde op basis van natuurlijke, milieuvriendelijke grondstoffen en ingrediënten, die dus van uitstekende kwaliteit waren en tegelijkertijd een antithese vormden van de moderne, petrochemische cosmetica. Het feit dat de zepen van Emanuel Bronner snel meer succes hadden dan zijn lezingen, waar hij ze ook verspreidde, toont aan dat hij zijn tijd ver vooruit was en op het juiste spoor zat. Zonder meer drukte hij zijn boodschappen rechtstreeks op de etiketten, waar ze nu nog steeds te vinden zijn. We kunnen niet met zekerheid zeggen wat Dr. Bronner’s precies tot een cult heeft gemaakt in de VS, maar we kunnen wel zeggen dat de kwaliteit van de producten ons volledig heeft overtuigd. In de door de familie gerunde zeepfabriek worden ze gemaakt van louter plantaardige grondstoffen, die grotendeels afkomstig zijn van duurzame biologische teelt en Fairtrade-gecertificeerd zijn. Alle producten en ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze over de hele lijn ecologisch verenigbaar zijn en dus in de beste Bronner-traditie staan. Dr. Bronner’s maakt grotendeels komaf met omverpakkingen (daarom is het lettertype op de etiketten vrij klein, zodat er veel boodschappen op passen).

  Dr. Bronner’s Soaps. Natuur in een bar

  Net als de douchegels produceert Dr. Bronner’s deze natuurlijke zepen op basis van kokosnoot-, olijf-, palmpit-, hennep- en jojoba-olie, maar hier als praktische zeepjes. Telkens wordt een essentiële olie toegevoegd, die de zeep een sterke, intense geur geeft. Dr. Bronner’s Alleen de milde zeep wordt geleverd zonder verdere toevoegingen en is daarom ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Het merendeel van de grondstoffen - waaronder de palmpitolie - is afkomstig van duurzaam beheerde biologische teelt en fair trade. Het papier is bedrukt met inkt op water- en sojabasis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12510

   140 g stuk
   Dr. Bronner’s Citroenzeep. Met de essentiële olie van citroen en sinaasappel. Verfrist en verkwikt.

   Ingrediënten: SODIUM COCOATE, SODIUM PALMATE, AQUA, GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, SODIUM OLIVATE, CANNABIS SATIVA SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen