Friedrich Wilhelm Giese

Douchemand messing

Friedrich Wilhelm Giese
Douchemand messing
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Messing in de badkamer

  Tegenwoordig is alles verchroomd: de dunste staalplaten, gegoten zink en zelfs plastic. Dat zie je meestal aan het gewicht. Verchromen gebeurt tegenwoordig echter vaak slecht en inadequaat. Je merkt het - regelmatig te laat - als het flinterdunne chroomlaagje na een paar weken afbladdert en het metaal eronder begint te roesten of te reageren. (Er zijn verchroomde stalen gebruiksvoorwerpen waarop bijvoorbeeld een neergelegde natuurspons binnen enkele dagen braun wordt). De volgende gebruiksvoorwerpen zijn ook verchroomd, maar daaronder zit massief, vernikkeld messing. In dit opzicht kunt u er zeker van zijn dat deze dingen lang meegaan. En vooral: ze roesten niet. Ze worden - met een kopergehalte van ongeveer 60% - gemaakt in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

  Zeer sterke zelfklevende montage. Onbeschadigde tegels

  Beschadigde tegels zijn altijd vervelend, vooral als een op de muur gemonteerde haak of houder later moet worden verplaatst. Wij maken een einde aan deze ergernis door het product niet alleen met de conventionele schroeftechniek te leveren, maar ook met een set voor zelfklevende montage. De bijgevoegde snelhardende lijm wordt gekenmerkt door zijn hoge kleefkracht en kan zo nodig nog worden verwijderd zonder resten achter te laten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67183

   Gemaakt van verchroomd messing. Mandje 8,1 cm hoog. Totaal H 10,4 x B 16,2 x D 13,6 cm. Gewicht 380 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen