Menu

Douche duo mobiel messing

Douche duo mobiel messing
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Messing in de badkamer

  Tegenwoordig is alles verchroomd: de dunste staalplaten, gegoten zink en zelfs plastic. Dat zie je meestal aan het gewicht. Verchromen gebeurt tegenwoordig echter vaak slecht en inadequaat. Je merkt het - regelmatig te laat - als het flinterdunne chroomlaagje na een paar weken afbladdert en het metaal eronder begint te roesten of te reageren. (Er zijn verchroomde stalen gebruiksvoorwerpen waarop bijvoorbeeld een neergelegde natuurspons binnen enkele dagen braun wordt). De volgende gebruiksvoorwerpen zijn ook verchroomd, maar daaronder zit massief, vernikkeld messing. In dit opzicht kunt u er zeker van zijn dat deze dingen lang meegaan. En vooral: ze roesten niet. Ze worden - met een kopergehalte van ongeveer 60% - gemaakt in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71929

   Verchroomd messing. Voor het opbergen van verzorgingsproducten, washandjes en badsponzen in de douche; met 2 haken. Om aan de douchewand te hangen. Ter bescherming van de muur wordt een glasrandbeschermer van polyamide (bijgevoegd voor glasdiktes van 6 en 8 mm) onder de messing beugels geschoven. Mandje 6 cm hoog. Hoogte 69 cm, breedte 18,5 cm, diepte 18 cm. Gewicht 1,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu