Menu

Doubleface deken alpaca

Grijs-Braun
Doubleface deken alpaca
Grijs-Braun
  € 679,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Brun de Vian-Tiran. Knuffel dubbelgezicht

  Brun gebruikt alleen ongeverfd alpacahaar in afwisselende tinten. Het materiaal is weelderig geweven, zacht en verwarmend, maar toch licht doubleface, aan beide zijden van de dekens crèmekleurig, aan de andere kant in een lichter grijs, of braun aan de bovenkant en grijs aan de onderkant.

  Alpaca. Uitstekende holle vezel

  Alpacahaar is een van de meest waardevolle natuurlijke vezels. Het is buitengewoon fijn en toch zeer resistent, omdat de structuur is aangepast aan de grote klimaatschommelingen van het Andesgebergte, het thuis van de alpaca. Het is onder meer hol van binnen, waardoor het uitstekende warmte-isolerende eigenschappen heeft. Alpacahaar bevat ook zeer weinig lanoline en wordt daarom door iedereen goed verdragen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21071

   100% alpaca, herkomst Peru, ongeverfd. Basisgewicht 550 g/m². Garengetal in de schering Nm 6, in de inslag Nm 4. De rand is gemaakt van 100% zuivere scheerwol van Mérinos d'Arles Antique®. Eventueel chemisch reinigen. Gemaakt in Frankrijk. 160 × 220 cm. Gewicht 1.900 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen