Menu

Doubleface deken alpaca

Grijs-bruin
Doubleface deken alpaca
Grijs-bruin
679,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf midden oktober, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Brun de Vian-Tiran. Knuffel dubbel gezicht.

Brun gebruikt alleen ongeverfd alpacahaar in verschillende tinten. Het materiaal is weelderig geweven, zacht en verwarmend, maar toch licht doubleface is aan beide zijden van de dekens crèmekleurig, aan de andere zijde in een donkerder, aan de andere zijde in een lichter grijs, of bruin aan de bovenkant en grijs aan de onderkant.

Alpaca. Prachtige holle vezel.

Alpacahaar is een van de meest waardevolle natuurlijke vezels van allemaal. Het is buitengewoon fijn en toch zeer bestendig, omdat de structuur is aangepast aan de grote klimaatschommelingen van het Andesgebergte, de bakermat van de alpaca. Hij is onder meer hol aan de binnenkant, waardoor hij uitstekende thermische isolatie-eigenschappen heeft. Alpacahaar bevat ook zeer weinig lanoline en wordt daarom door iedereen zeer goed verdragen.

Productinformatie

Artikel nummer 21071

100% alpaca, oorsprong Peru, ongeverfd. Basisgewicht 550 g/m2. Garentelling in de ketting Nm 6, in de inslag Nm 4. De boord is gemaakt van 100% zuivere scheerwol van Mérinos d'Arles Antique®. Stomerij indien nodig. Gemaakt in Frankrijk.
160 × 220 cm. Gewicht 1.900 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu