Menu

Dienblad eik en esdoorn

Vierkant
Exclusief
Dienblad eik en esdoorn
Vierkant
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  De Beierse fabrikant produceert een reeks bureaubenodigdheden volgens onze specificaties, die overtuigen door hun materiaal - massief, geolied eiken- en esdoornhout - en hun eenvoudige vormgeving.

  Ontworpen objecten. Combineerbaar

  Deze bureaumiddelen houden ook rekening met de vormgeving: het zijn eenvoudige planken van geolied eiken- en esdoornhout. Ze komen uit Steinhöring in Beieren en hun afmetingen zijn op elkaar afgestemd, zodat de afzonderlijke elementen kunnen worden gecombineerd. De kleinste van de twee pennenbakjes met verzonken greep - oorspronkelijk ontwikkeld voor de presentatie van schrijfgerei in kantoorboekhandels - wordt in Steinhöring volgens onze specificaties vervaardigd als gevolg van niet aflatende verzoeken van klanten. Het vat het idee "minder is meer" volledig samen en biedt plaats aan één enkel schrijfinstrument, d.w.z. het instrument dat het meest wordt gebruikt. Alle schappen zijn voorzien van vier plastic voetjes om het bureaublad te beschermen.

  Volle bureaus en lege bureaus

  Als het gaat om bureaus, is de werkwereld verdeeld in "full-desk" en "empty-desk" mensen. De een houdt van een werkblad dat overwoekerd is met duizenden dingen, terwijl de ander houdt van een werkplek met een bijna Japans aandoende leegte. Als je het de deskundigen vraagt, heeft de "lege-bureaus-mens" een duidelijk voordeel: zij zeggen dat omwille van de concentratie en de orde van de gedachten zo weinig mogelijk moet worden opgeborgen, maar dat het goed gesorteerd en snel toegankelijk moet zijn. En om ervoor te zorgen dat deze vrij eenvoudige wijsheid ook in wetenschappelijke waardigheid ten onder kan gaan, wordt ze als "clean desk policy" door het dorp of door de kantoorkamers gejaagd. De beweerde "nieuwe helderheid" is echter nog steeds dezelfde als voorheen - de bekende uitspraak van de ontwerper "minder" is "meer" is precies van toepassing op de werkomgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69823

   Gemaakt van geolied eiken- en esdoornhout. Met 4 plastic voetjes. Gemaakt in Duitsland. Levering zonder inhoud.
   Vierkant. Hoogte 2,2 cm, breedte 6,2 cm, diepte 6,2 cm. Gewicht 35 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu