Menu

Deurstopper leder

Deurstopper leder
  € 27,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Misschien was vroeger niet alles beter, maar sommige dingen waren echt goed. Daarom selecteren wij onze producten graag volgens een historisch ontwerp. Dit leidt er soms zelfs toe dat we een goede zaak van de ondergang redden. Zoals in het geval van deze lederen deurstopper, die we al jaren exclusief voor ons laten produceren.

  Deurstop voor ramen (en deuren) op tocht.

  Helpt bij zomerweer als alle ramen open staan: De deurstopper vangt dichtslaande deuren op. Bovendien is het een heel mooi stuk, eigenlijk gevuld met gebreide resten scheerwol.

  Productinformatie

  Artikel nummer 64094

   De deur is gesloten, maar niet helemaal. De deurstopper wordt aan een deurklink gehaakt en met de riemen aan de tegenhanger vastgemaakt, zodat de deur of het raam niet onbedoeld dichtslaat. Plantaardig gelooid en ingevet leer, vulmateriaal zuivere scheerwol. Lengte pad 27 cm, breedte 4,5 cm, dikte 2,5 cm. Luslengte 15 cm. Gewicht 75 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten