Menu

Denim broek

Donkerblauw
Denim broek
Donkerblauw
Donkerblauw
€ 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zware jeans. Gemaakt van Japans denim

De 14,75 oz denim voor deze broek is geweven door Kaihara Mills in Japan. De stof wordt uitsluitend vervaardigd voor Tellason - op zeer traditionele wijze, zoals u kunt zien aan de echte zelfkanten, die getuigen van de weefoorsprong. De broek, die maar matig los zit, is geverfd in een zeer donkere, bijna zwart-blauwe tint.

Tellason. Hoogste kwaliteit uit Californië

Achter Tellason, gevestigd in San Francisco, zitten Tony Patella en Pete Searson. Beiden brengen een behoorlijke hoeveelheid ervaring mee naar de tafel: Voordat zij enkele jaren geleden met hun eigen bedrijf begonnen en sindsdien een goede naam hebben gemaakt met hun eigen merk, hadden zij reeds twee decennia in de kledingindustrie doorgebracht als confectionairs op bestelling. Zij ontwikkelen authentieke kledingstukken waarvan de rolmodellen vaak in de werkende wereld te vinden zijn. Voor de confectie gebruiken zij graag beproefde en karaktervolle stoffen, bijvoorbeeld denim uit Japan of stoffen voor gildekleding uit Duitsland.

Bericht:

Het kledingstuk kan afgeven op lichtgekleurde materialen zoals andere kledingstukken, meubels en bekledingsstoffen.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 43838

100% katoen. Metalen knoppen. Gemaakt in de VS. Denim 14,75 oz.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu