Menu

Deken zout en peper

Deken zout en peper
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zwart en wit. Deken gemaakt van Peruaanse baby alpaca.

  Deze deken is geweven van zachte, lichte baby alpaca. Baby-alpaca is vaak afkomstig van de jonge dieren van de eerste scheerbeurt, maar het haar van volwassen dieren wordt ook baby-alpaca genoemd wanneer de vezelfijnheid tussen 19 en 21,9 micrometer ligt, d.w.z. dat het extreem fijn is. In de inslag worden hier twee draden gebruikt, één in zwart, de andere in wit, die tijdens het weven licht draaien en zo de deken zijn levendige oppervlak geven. Wij kopen de deken bij Royal Knit, een Peruaans familiebedrijf dat de beste natuurlijke vezels onder eerlijke omstandigheden laat verwerken in eigen en aangesloten kleine handwerkbedrijven in de armste gebieden van Peru en de textiel verkoopt. De nadruk ligt op een productie die mensen, het milieu en de hulpbronnen beschermt, en die met name vrouwen helpt financieel onafhankelijk te worden met behulp van sociale projecten. In verschillende door Royal Knit georganiseerde opleidingsprogramma's leren zij oude en nieuwe handwerktechnieken van textielproductie en zijn zo in staat in hun eigen levensonderhoud te voorzien. De wol die hier wordt verwerkt is afkomstig van dieren uit de Peruaanse Andes. Alpacahaar is een van de kostbaarste natuurlijke haren. Het is warmer en duurzamer dan scheerwol, maar zo zacht en glad als kasjmier. Als holle vezel heeft alpacahaar bijzonder goede warmte-isolerende eigenschappen, maar bovenal voelt het aangenaam zacht aan op de huid - zonder te krassen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70256

   100% alpaca, handgeweven, herkomst Peru. Basisgewicht 300 g/m². Stomerij. Gemaakt in Peru. 130 × 190 cm inclusief de 10 cm lange franjes. De deken is handgeweven, kleine maatafwijkingen en kleine onregelmatigheden in het weefsel zijn dus mogelijk. Gewicht 850 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu