Menu

Deken lamswol visgraat

Donkergrijs
Deken lamswol visgraat
Donkergrijs
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Lichtgewicht en verwarmend. Lamswol.

  Met zijn eigen wolspinnerij, ververij, weverij en afwerking is Steinbeck in Memmingen, Zwaben, een van de weinige Duitse textielbedrijven met een volledig geïntegreerde productie - van wassen, spinnen, verven en weven tot afwerking vinden alle productiestappen plaats in Duitsland. Er wordt steeds bijzondere aandacht besteed aan de selectie van de grondstof, die hoofdzakelijk afkomstig is van Duitse, meestal kleine schapenhouderijen. De wol voor deze dekens is ook afkomstig van lokale lammeren. Het wordt verkregen van de allereerste scheerbeurt van de dieren en is hier bijzonder zacht en fijn met een vezelfijnheid van 21 micron. De dekens zijn geweven in klassieke keperbinding, met een ongeverfd, lichtgekleurd garen in de ketting - de franjes zijn dus bij beide dekens licht - en met geverfde, donkere garens in de inslag. Op de met natuurlijke distels afgezette ruimtemachines is de stof licht geruwd, waardoor de dekens zacht aanvoelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69925

   100% scheerwol. Vezel fijnheid 21 micron. Handwas tot 30 °C. 130 × 190 cm inclusief de franjes van 9 cm. Gewicht 600 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu