Menu
Carthusia

Corallium Eau de Parfum

Carthusia
Corallium Eau de Parfum
  € 119,00Basisprijs: € 1.190,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Frisse bries met een sensuele warme noot. Carthusias Corallium.

  De wilde schoonheid van Capri was de inspiratie voor dit unisex parfum. Geïnspireerd door het mediterrane eilandlandschap brengt Corallium de aromatische diversiteit van Capri tot leven met aromatische grassen, geurige bloemen en vruchten die rijpen in de zilte zeelucht. De kenmerkende geur van laurier en mirre en de citrusfrisheid van mandarijn en bergamot in de topnoot zijn in harmonie met sensuele aroma's van patchoeli en cederhout in de hartnoot. Ze combineren tot een pittig-frisse essence die wordt afgerond door de warme basis van salie, boommos en witte muskus.

  Dubbel toeval. Parfums van Capri.

  Toen Jeanne I, koningin van Napels, eind 14e eeuw het eiland Capri bezocht, liet de prior van de Certosa di San Giacomo de mooiste bloemen verzamelen voor bloemstukken. Een paar dagen later merkte hij toevallig op dat het water een aangename geur had gekregen. Een geur die een van zijn confraters als model nam voor de "Garofilium Silvestre Caprese", het eerste parfum van het eiland Capri. Andere parfumformules volgden, maar na verloop van tijd raakten de recepten in de vergetelheid - totdat de prior van het Charterhouse ze in 1948 - opnieuw bij toeval - herontdekte. Hij gaf ze aan een chemicus uit Piemonte, die vervolgens een klein laboratorium met de naam "Carthusia" oprichtte en de geuren opnieuw uitgaf. De middeleeuwse formules werden zorgvuldig herzien door een gerenommeerde parfumeur. De grondstoffen van de hoogste kwaliteit zijn hetzelfde gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207199

   Unisex geur, Eau de Parfum. Gemaakt in Italië. 100 ml glazen flacon met verstuiver

   Ingrediënten: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen