Menu
MAGAZIN

Container DS Polychroom I

MAGAZIN
Container DS Polychroom I
  € 579,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  POLYCHROM I is de naam van deze speciale variant van onze CONTAINER DS. Zoals de naam al zegt: variatie is het thema in de kleurstelling! Elk van de onderdelen is uitgevoerd in een andere kleur uit de containerfamilie - behalve het constructieve frame, dat uniform zwart gepoedercoat is. Voor wie bijzonder geïnteresseerd is in kleur: voorzijde: zwavelgeel RAL 1016, rechterzijde: saffierblauw RAL 5003, linkerzijde: telemagenta RAL 4010, achterwand: venstergrijs RAL 7440, bovenzijde: pastelblauw RAL 5024, binnenzijde: Braungrijs RAL 7013, alle framedelen: zwartgrijs RAL 7021. De CONTAINER DS in de verhouding van een zeecontainer is quasi het archetype van de serie CONTAINER DS. Hij dient als kast in de woonkamer voor serviesgoed en keukengerei voor de gedekte tafel, op kantoor voor het opbergen van dossiers in gestandaardiseerd formaat of voor papier en kantoorgerei. Als ladekast voor linnengoed en als meubel in de gang en garderobe. Voor elke container leveren wij vier verbindingsstukken om de containers aan elkaar te bevestigen. Voor een perfecte pasvorm van de deur moeten de containers recht op een vlakke ondergrond staan of worden uitgelijnd met behulp van de in hoogte verstelbare poten of wielen. Bovendien is het binnenste schap voorzien van een kabelopening met een diameter van vier centimeter in het midden, op een afstand van twee centimeter van de achterwand. CONTAINER DS biedt ook een hele reeks verschillende aanvullende items die de veelzijdigheid van het meubel verder uitbreiden. Wij leveren de Container DS POLYCHROM I in een gelimiteerde uitvoering van 100 stuks.

  Serie Container DS

  Synoniem voor opslag en transport: de container in zijn oervlak van gevouwen staal. Wij bieden dit kastmeubel in de geminiaturiseerde vorm van de overzeese container aan in vier verschillende uitvoeringen. Deze goed geproportioneerde opbergboxen dienen vele doeleinden en toepassingsgebieden. Alle containers hebben perforaties in de bodem om kabels door te voeren. Zowel de klassieke container als de platte en kleine containers hebben deuren die aan de bovenkant van de bak scharnieren, die bij het openen in de bovenkant van de bak schuiven en zo bijna volledig verdwijnen. De CONTAINER DS PLUS staat rechtop en heeft een conventionele scharnierende deur aan de zijkant.

  De klassieker: De CONTAINER DS in de proporties van een zeecontainer is min of meer het archetype van de serie CONTAINER DS. Hij wordt gebruikt als kast in de woonkamer voor serviesgoed en tafelgerei, op kantoor voor het opbergen van dossiers in gestandaardiseerd formaat of voor papier en kantoorbenodigdheden. Als commode voor linnengoed en als meubel in de gang en garderobe. De rechthoekige basisvorm kan worden gecombineerd met een groot aantal aanvullende accessoires. Verschillende poten en wielen of de twee raamwerken dienen als basis. Het plankelement TARA heeft dezelfde buitencontour als de container en kan met behulp van de meegeleverde verbindingsstukken verticaal worden gestapeld. De kapstok vult de container aan tot een functionele kapstok. De container in dit formaat is verkrijgbaar met een slot in een beperkte keuze aan kleuren. Hij kan aan de muur worden bevestigd met een apart verkrijgbare beugel.

  De platte: De CONTAINER DS FLAT heeft het bodemoppervlak van de klassieke CONTAINER DS en kan in hoogte worden verbonden en ermee worden gestapeld. Hij kan worden gecombineerd met de bovengenoemde accessoires van de klassieke CONTAINER DS. Deze container dient vaak als plat element dat in een stapel van de klassieke container wordt ingebouwd. Het is nuttig met zijn speciale volume voor de stapel papier, voor gebruiksvoorwerpen en als plank voor vele doeleinden. Hij kan aan de muur worden bevestigd met een apart verkrijgbare beugel.

  De kleine: De CONTAINER DS KLEIN, het kleine broertje van de CONTAINER DS, heeft niet de proporties van een zeecontainer, in tegenstelling tot zijn archetypische grote model - hij is smaller, met identieke diepte en hoogte. Met zijn kleine afmetingen en ongewone formaat dient hij als bijzetmeubel naast het bed en de bank en kan hij ook opgestapeld worden tot een toren. Het kan worden uitgerust met alle losse poten en de wielen. In tegenstelling tot zijn zustermodellen is het altijd voorzien van een glad dekblad in de betreffende kleur. Het schapelement TARA KLEIN heeft de buitenomtrek van de container en kan via meegeleverde verbindingsstukken in de hoogte worden gestapeld.

  De grote: Een heel bijzonder meubel met eigen gebruiksmogelijkheden is de CONTAINER DS PLUS. Het kan staand worden gebruikt en dient als lockerachtige kleding- of garderobekast en kan ook als grote kast worden gebruikt, afzonderlijk of op elkaar gestapeld in de keuken, op kantoor of op andere plaatsen. Net als alle andere zustermodellen kan deze grote kast worden gestapeld met behulp van de meegeleverde vierkante verbindingsstukken. Een kledingstang is bij de levering inbegrepen, een speciaal ontworpen legplank en een dekblad zijn apart verkrijgbaar als accessoires.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209419

   Afmetingen: B 88 × D 40 × H 39 cm
   Gewicht: 18,7 kg
   Materiaal: buisstaal; plaatstaal, poedercoating
   Design: Kuno Nüssli
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten