Menu

Citruspers De sapcentrifuge

Citruspers De sapcentrifuge
  € 449,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Nieuwe ontwikkeling. Versheidskick met één druk op de knop

  De Juicer levert vers geperst sinaasappelsap in een handomdraai. De keuze is aan u: wilt u liever een vol, fruitig sap met wat meer pulp of een verfrissend helder sap met minder pulp? Deze elektrische citruspers van Espressions in Nederland kan beide. Druk gewoon op een van de twee voorselectieknoppen, stop een halve sinaasappel (grapefruit, citroen of granaatappel zijn ook mogelijk) in de robuuste perskegel van smaakneutraal roestvrij staal en druk het handvat voorzichtig naar beneden: De citruspers werkt verrassend stil maar zeer krachtig met 1.400 omwentelingen per minuut. Het fruit wordt grondig geperst. Sinaasappelhelften die eenmaal zijn geperst met de functie "weinig pulp" kunnen een tweede keer worden geperst (dan met de functie "meer pulp") om de laatste druppel sap eruit te halen. Een uitsparing aan het uiteinde van de perskegel zorgt ervoor dat er geen bittere witte stof onder de schil van de vrucht in het vers geperste sap terechtkomt. Als het persen klaar is, kan de sapuitlaat worden afgesloten door hem naar boven te duwen, zodat hij niet druppelt. De elegante behuizing van de citruspers is gemaakt van gegoten aluminium en aan de buitenkant behandeld met een zuurbestendige lak om corrosie door sapspatten te voorkomen. Het hulpstuk met perskegel, centrifuge en beschermring kan in zijn geheel worden verwijderd voor reiniging. Wij adviseren de afzonderlijke onderdelen onmiddellijk na gebruik af te spoelen onder stromend water (niet in de machine!). Dit voorkomt dat de fruitvezels blijven plakken.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 202346

   Sap sinaasappels, andere citrusvruchten en granaatappels met één druk op de knop. U kunt kiezen uit twee standen: voor vers geperst sap met veel of weinig pulp. Ontwikkeld in Nederland en geproduceerd door een specialist in huishoudelijke apparatuur in Polen. Behuizing gegoten aluminium gelakt, perskegel en centrifuge roestvrij staal, beschermring en bakje Tritan® kunststof (BPA-vrij). Sapuitlaat met druppelstop. Een sapkan of glas met een maximale hoogte van 14,5 cm kan eronder worden geplaatst. Opgenomen vermogen 340 W, toerental 1400 rpm. Geluidsniveau tijdens bedrijf 65 dBA. Hoogte 40 cm (met open handvat 55 cm), breedte 18,5 cm, diepte 21 cm. Gewicht 7,4 kg. Kabellengte 110 cm (veiligheidsstekker)type F), de kabel kan worden opgeborgen in de voet van de behuizing wanneer deze niet wordt gebruikt. Een gedetailleerde handleiding met veiligheidsvoorschriften is bijgevoegd. De fabrikant geeft 5 jaar garantie vanaf de datum van aankoop. Let op: Niet geschikt voor continu gebruik.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen