Red Wing Shoe Company

Chelsea Rancher Dames

Bruin (3456)
Red Wing Shoe Company
Chelsea Rancher Dames
Bruin (3456)
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Chelsea Rancher. Voor vrouwen

  De Chelsea Rancher is een rustieke laars die Amerikaanse ranchers altijd hebben gewaardeerd als slijtvaste werklaars (en rijlaars). Red Wing heeft hem nu beschikbaar gemaakt als damesmodel. Hij is gemaakt op een iets smallere damesleest en voorzien van een licht geprofileerde Vibram® buitenzool. Voor het bovenmateriaal geldt hetzelfde als voor het herenmodel. Langdurige slijtage benadrukt het karakter van het sterke leer - de laars wordt nog aantrekkelijker. Tegelijkertijd krijgt u het draagcomfort waarvoor de schoen bekend staat bij degenen die hem al bezitten: Hij zit even stevig als comfortabel aan de voet en gaat vele jaren mee.

  Red Wing Shoe Company. Met olie gelooid en Goodyear welted

  Sinds 1905 maakt Red Wing, Minnesota, werkschoenen die bekend staan om hun uitstekende pasvorm en lange levensduur. De volnerf runderhuid waarvan Red Wings worden gemaakt, wordt gemaakt volgens een speciaal proces dat eind jaren veertig werd ontwikkeld en voor Red Wing werd gepatenteerd: Het voor de schoenen en laarzen geleverde chroomgelooide leer wordt opnieuw gelooid in minerale olie, wat de Amerikaanse term "oil-tanned" betekent. Hierdoor heeft het leer een vetgehalte van 22% (normaal is 8 tot 10%), waardoor het ondanks zijn materiaaldikte bijzonder soepel is en tegelijkertijd slijtvast en waterafstotend. De verwerking is ook geschikt voor dergelijk leer. Met het Goodyear-proces wordt het stikken van frames bij Red Wing op een verfijnde manier machinaal uitgevoerd.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 32025

   Bovenmateriaal Runderhuid (dikte 2-2,2 mm), chroom en minerale olie gelooid, herkomst USA. Voering Runderhuid (dikte 2 mm), chroomgelooid, herkomst USA. Rubberen inzet aan de zijkant. Rubberen buitenzool (Vibram®). Gemaakt in de VS.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen