Caran d’Ache

Caran d’Ache Biros

Zwart
Caran d’Ache
Caran d’Ache Biros
Zwart
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen

  Algemene informatie

  Caran d'Ache.

  De introductie van de eerste mechanische navulhouder in 1929 vestigde de faam van de Fabrique Suisse de Crayons Caran d'Ache, die in 1924 werd opgericht en nu de laatst overgebleven fabrikant van schrijfwaren in Zwitserland is. Tot op heden worden alle producten zonder uitzondering en met uiterste precisie vervaardigd in Thônex bij Genève.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71665

   De "eenvoudige" Caran d'Ache voor dagelijks gebruik in vier verschillende kleuren - voor kleurgedifferentieerd schrijven, corrigeren en aantekeningen maken. De designhandtekening van Cd'A is onmiskenbaar in het zware zeshoekige lichaam van in bad gelakt aluminium. Clip van verchroomd staal. De balpennen zijn voorzien van een Goliath vulling (lijndikte M) in dezelfde kleur als de houder. Lengte 13 cm. Gewicht 15 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen