Menu

Buxus schaar hartje lente

Buxus schaar hartje lente
€ 57,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor elke vorm

De zogenaamde gebogen bladen van deze vormsnoeischaar, die in een bepaalde hoek ten opzichte van het hartvormige handvat zijn geplaatst, vergemakkelijken de hantering merkbaar. Het feit dat het schaarblad zich tijdens het gebruik in het verlengde van de onderarm bevindt, verhoogt over het algemeen het knipcomfort. Bovendien kan deze schaar bij vormsnoei dichter bij het groen worden geleid - het nauwkeurig knippen van grote of kleine buxusbollen en andere planten is dus gemakkelijker dan met andere scharen. Dankzij de speciale zachte laklaag op het rode handvat ligt de buxusschaar ook zeer prettig in de hand.

Productinformatie

Artikel nummer 16871

Springstaal. Gelakte handgrepen. Gemaakt in Wuppertal.
Lengte 30 cm, breedte gesloten 7 cm. Gewicht 280 g. Geleverd in geschenkverpakking.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu