Menu

Bureau Secretaresse Walnoot

Bureau Secretaresse Walnoot
Bureau Secretaresse Walnoot
499,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Zeldzaam en perfect gemaakt: bureaumeubels uit Alicante.

Qua vorm en design zijn deze organisatiemeubelen uit Alicante in Spanje late, geminiaturiseerde afstammelingen van de cilinder- en rolbureaus die in het midden van de 18e eeuw in Frankrijk in de mode kwamen en - zoals deze - met hun in een gefreesde groef geleide vakken en jaloeziedeuren, van het hoogste ambachtelijk niveau zijn. Dat zij tot een uiterst zeldzame soort behoren, blijkt uit het feit dat er geen gewone naam voor kan worden gevonden (en dat elk ding dat op een bureau kan worden geplaatst en dat twee of meer voorwerpen kan bevatten die daar gewoonlijk worden aangetroffen, onder de al even onaantrekkelijke en onjuiste benaming "organiser" wordt gebracht). In deze uitvoering, met rompen en latten van massief, geolied notenhout, zijn deze kostbaarheden alleen bij ons verkrijgbaar.

Productinformatie

Artikel nummer 82074

Lade (binnenafmetingen 28 × 23 × 2,3 cm), DIN A4-lade, drie opbergvakken voor keukengerei, pennenbakje voor drie schrijfwaren, verticale brievenbak (voor DIN lange enveloppen, 21 × 10,5 cm). Zijwanden, achterwand, latten, ladebakken en pennenbakje van massief notenhout. Planken en dwarsbalken van MDF, gefineerd met notenhout, randen gebeitst, onderblad MDF, gefineerd met massief houten banderol. Hoogte 17,5 cm, breedte 37,5 cm, diepte 30 cm. Gewicht 3,9 kg. Levering zonder keukengerei.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu