Menu
ritterwerk

Broodrooster Volcano

ritterwerk
Broodrooster Volcano
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Mooie technische vorm en 9 centimeter slank - VOLCANO roostert twee plakken tegelijk en heeft een automatische scheiding van de roosters, een ontdooi- en opwarmfunctie, evenals een geïntegreerde, uitklapbare broodjessteun en de verplichte kruimellade. De mate van roosteren wordt digitaal weergegeven via LED's. De warmtegeïsoleerde behuizing, de automatische uitschakeling als de toast vastloopt en een aparte stopknop om het productieproces te onderbreken, zorgen voor een veilig gebruik. Stroomverbruik: 900-950W.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 88514

   Afmetingen: B 38,5 × D 9 × H 20 cm, sleuven: B 25,6 x D 3,2 cm, kabellengte: L 105 cmGewicht: 2,7 kgMateriaal: aluminium, roestvrij staal, kunststof
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen