Menu

Britse heupfles tin

6 oz
Britse heupfles tin
6 oz
  € 67,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf midden april, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Om je eigen moreel op te krikken.

  Heupflessen uit Sheffield - en gemaakt van tin. De kolven worden met de hand gemaakt door een metaalbewerkingsbedrijf dat al sinds 1877 bestaat. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van mokken, kannen, bekers, enz. van zilver en ook van tin (in legeringen zonder lood).

  Historische modellen.

  De flessen danken hun slanke vorm aan modellen uit de Victoriaanse tijd. Om hun eigen moreel - en dat van de medereizigers - op te krikken, worden ze volgestopt met sterke drank. Ze kunnen in kleine of grote groepen worden doorgegeven en in de binnenzak van een wandeljas worden meegenomen. Het enige wat je met de flessen niet kunt doen is ze rechtop zetten: met hun ronde, platte vorm zijn de bodems daar niet op berekend.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66515

   Handgemaakt in Engeland. Gemaakt van een tinlegering. Fles met schroefdop. Niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken. Maak uw fles altijd schoon onder stromend water en met slechts een beetje afwasmiddel. Geleverd in een kartonnen doos.
   Groot (6 oz): Volume 170 ml. Hoogte 13,5 cm, breedte 9 cm, diepte 2 cm. Gewicht 170 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen