Menu
Bolichwerke

Bolich Buitenlamp Koper

Klein
Bolichwerke
Bolich Buitenlamp Koper
Klein
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Koperen buitenarmaturen

  De Bolich buitenlampen van zwart gemoffeld aluminium behoren tot onze populairste artikelen. Tegelijkertijd krijgen wij voortdurend verzoeken om dergelijke lampen ook in koper aan te bieden. Wij hebben naar de vele verzoeken geluisterd en deze door Bolich laten maken. Hun ontwerp is vergelijkbaar met dat van hun aluminium tegenhangers, maar ze zijn gemaakt van sterke koperplaat en koperen buizen - en niet geverfd, zodat het karakteristieke patina van het materiaal zich in de loop der tijd kan ontwikkelen. Het spreekt vanzelf dat ze zonder enige beperking geschikt zijn voor gebruik buitenshuis.

  Lampen van Bolich. Archetypen

  Binnenhuisarchitecten en projectinrichters maken er steeds meer gebruik van, en filmprops gebruiken ze sowieso al lang: Armaturen van Bolich uit Odenheim in Baden. Dit is vooral te danken aan hun duidelijke vormentaal, die wijst op hun oorspronkelijke oorsprong: het zijn vooral plafond- en buitenarmaturen, zoals ze bekend zijn uit de fabriekshallen van de 19e en 20e eeuwwisseling - echte archetypen, die zeker niet alleen in historiserende interieurs een goed figuur slaan. Bolich bestaat al meer dan 100 jaar.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 19784

   Klein. Arm, kap en muurrozet (Ø 11 cm) in koper. Schroefcilinder glas, Ø 10 cm, hoogte 17 cm. Porseleinen fitting E27 (max. 60 W). IP 54. Totale hoogte 31 cm, kap Ø 24,5 cm, projectie 37,5 cm. Gewicht 1,7 kg. Levering zonder lamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen