Menu

Bolich buitenlamp

Klein - Zwart
Bolich buitenlamp
Klein - Zwart
  € 269,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Lampen van Bolich. Archetypen

  Binnenhuisarchitecten en projectinrichters maken er steeds meer gebruik van, en filmprops gebruiken ze sowieso al lang: Armaturen van Bolich uit Odenheim in Baden. Dit is vooral te danken aan hun duidelijke vormentaal, die wijst op hun oorspronkelijke oorsprong: het zijn vooral plafond- en buitenarmaturen, zoals ze bekend zijn uit de fabriekshallen van de 19e en 20e eeuwwisseling - echte archetypen, die zeker niet alleen in historiserende interieurs een goed figuur slaan. Bolich bestaat al meer dan 100 jaar.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 13366

   Buitenlamp met fitting en wandarm van zwart of wit gemoffeld gietaluminium. Kap zwart aan de buitenkant, wit gepoedercoat aan de binnenkant, of volledig wit gepoedercoat. Inclusief montageplaten van aluminium met rubberen pakkingen om de muurrozet af te dichten (Ø 11 cm). Gemaakt in Duitsland. Levering zonder verlichting.
   Klein. Inschroefbaar cilinderglas, helder, Ø 10 cm, hoogte 16 cm. Lamphouder E 27 (max. 60 W). IP 54. Totale hoogte 30 cm, kap Ø 25 cm, projectie 34 cm. Gewicht 1,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu